Приготувати смачну шарлотку можна не тільки зі свіжої вишні. Використовуючи заморожені ягоди, випічка не буде поступатися за смаковими якостями – вона вийде такий же ароматною, ніжною і апетитною! Поєднання кислуватою вишні і солодкуватого тесту – це безпрограшний варіант для смачної шарлотки!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Вишня заморожена (без кісточок) – 500 гр.
  • Цукор-пісок – 1,5 склянки
  • Борошно – 1,5 склянки
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Яйце – 5 шт.
  • Ванілін – 5 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
  • Цукрова пудра – 1 ст. л.
  • Масло – для змазування

Процес приготування:

Як почати готувати шарлотку з замороженої вишнею без яблук? До замороженої вишні додайте крохмаль, перемішайте.

Яйця необхідно збити з цукром і ваніліном.

В отриману суміш додайте просіяне борошно з розпушувачем. Ретельно перемішайте інгредієнти до отримання однорідного тіста.

Форму для випічки змастіть вершковим маслом, на дно викладіть начинку з вишні.

Далі залийте ягоди підготовленим тістом. Поставте майбутню шарлотку на 40-45 хвилин в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів.

По готовності дістаньте випічку з духовки, остудіть. Потім присипте її цукровою пудрою, розріжте на шматочки і пригощайтеся!

Приємного вам чаювання!

Бісквітна шарлотка ПП шарлотка Шарлотка без яблук Шарлотка з вишнею Шарлотка з замороженими ягодами Шарлотка з ягодами