Апетитний і хрусткий шніцель нескладно приготувати з курячого фаршу. Блюдо відмінно підійде для обіду в поєднанні з будь-яким гарніром. Ви не витратите багато часу на готування.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Курячий фарш – 350 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
  • Сухарі панірувальні – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати шніцель з курячого фаршу, попередньо розморожуємо фарш. До нього додаємо подрібнену половинку ріпчастої цибулі, сіль, перець і ретельно перемішуємо.

Розстилаємо харчову плівку. На неї акуратно вкладаємо фарш для одного шніцеля. Руками розгладжуємо фарш і надаємо йому потрібну форму. Так заготовляємо кожен шматочок.

В глибокій тарілці збиваємо яйця. За бажанням, сюди можна додати трохи солі і перцю. Потім в яйці шніцель. Робити це треба акуратно, щоб фарш не розвалився. Можна опускати в тарілку з харчовою плівкою.

Далі кожен шніцель обвалюють у панірувальних сухарях.

Нагріваємо сковороду, додаємо в неї масло і кладемо шніцелі.

Обсмажуємо до готовності і рум’янцю з обох сторін.

Шніцель з курячого фаршу готовий. Подаємо до столу в гарячому вигляді.

Курячі котлети Курячі котлети без панірувальних сухарів Курячі котлети без хліба Курячі котлети без яєць Курячі котлети в паніровці Курячі котлети в панірувальних сухарях