Курячий шніцель в сухарях виходить особливо хрустким і привабливим. Страву можна подавати з будь-яким гарніром на обід або вечерю.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 0,5 кг
- Батон – 0,5 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати шніцель з курячого філе в сухарях. Приготуємо домашні сухарі. Батон кришимо руками або дрібно нарізаємо ножем. Можна використовувати злегка засохлий продукт. Викладаємо підготовлену на деко і відправляємо подсушиваться в духовку, розігріту до 100 градусів. Оптимальний час – 30-60 хвилин, але краще дивитися за готовності.
Куряче філе промиваємо, очищаємо від жиру. За необхідності розрізаємо, потім злегка відбиваємо. Оброблені шматки обвалюємо в злегка підсоленій борошні.
Збиваємо яйця з сіллю і перцем. У цій масі потім кожен шматочок після борошна.
На плоску тарілку висипаємо висушені сухарі. У них ретельно обвалюємо шніцелі в борошні та яйці.
Далі обсмажуємо кожен шматочок до готовності на рослинній олії. Подаємо до столу в теплому вигляді з вашим улюбленим гарніром. Приємного апетиту!
Котлети Котлети з курячого філе на сковороді Курячі котлети Курячі котлети без панірувальних сухарів Курячі котлети без цибулі Курячі котлети з борошном