Не дивлячись на таку гучну назву, цей рецепт відрізняється своєю простотою та доступністю. Готуються такі котлети з курячого м’яса, зелені та сиру.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряча грудка – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сир – 80 гр.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Петрушка – 0,5 пучків
  • Цибуля зелена – 0,5 пучків
  • Кріп – 2 гілки
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло олію – для смаження

Процес приготування:

Готувати котлети по-французьки з курячої грудки просто! Курячу грудку промийте, відокремте філе від шкіри і кісток. Філе наріжте дрібними шматочками, посоліть і приправити м’ясо. Додайте яйця, сметану і борошно. Зелень помийте, дрібно наріжте і додайте до м’яса, добре перемішайте.

Сир натріть на тертці і додайте до решти інгредієнтів, перемішайте.

Смажте котлети по-французьки на добре розігрітій сковороді. Столовою ложкою викладайте м’ясну масу на підігріте соняшникову олію і смажте до золотистого кольору з двох сторін.

Готові котлети перекладіть на паперові рушники, щоб позбутися від надлишків олії, і подавайте з гарніром на стіл.

Приємного апетиту!

Котлети Курячі котлети без борошна Курячі котлети без хліба Курячі котлети на сковороді Рублені котлети з курячих грудок Рублені котлети з курячої грудки з борошном