Любителі шоколаду завдяки цьому нехитрому рецептом зможуть побалувати себе найніжнішим шоколадним кремом чіз. Такий крем підходить для всіляких десертів: кошичків, торти, тістечка, еклерів і капкейків.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Шоколад темний – 180 гр.
- Вершки – 150 гр.
- Масло вершкове – 250 гр.
- Сир вершковий – 500 гр.
- Цукрова пудра – 120 гр.
- Какао-порошок – 2 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати шоколадний крем-чіз на маслі, в окремій мисці збийте добела вершкове масло і цукрову пудру.
У збите масло додайте какао і продовжуйте збивати.
Потім додати вершковий сир і продовжуйте збивати, поки маса не стане однорідною.
На водяній бані розтопіть шоколад і змішайте його з вершками. Шоколадну масу додайте в крем. Перемішайте крем до однорідного стану.
Крем готовий, тепер можна приступати до приготування десертів.
Приємного апетиту!
Крем з вершкового сиру, вершків і цукрової пудри для торта Крем з рікотти і вершків для торта Крем-чіз на вершках для вирівнювання торта Крем-чіз на вершках для торта Шоколадний крем для торта