Любителі шоколаду завдяки цьому нехитрому рецептом зможуть побалувати себе найніжнішим шоколадним кремом чіз. Такий крем підходить для всіляких десертів: кошичків, торти, тістечка, еклерів і капкейків.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Шоколад темний – 180 гр.
  • Вершки – 150 гр.
  • Масло вершкове – 250 гр.
  • Сир вершковий – 500 гр.
  • Цукрова пудра – 120 гр.
  • Какао-порошок – 2 ст. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати шоколадний крем-чіз на маслі, в окремій мисці збийте добела вершкове масло і цукрову пудру.

У збите масло додайте какао і продовжуйте збивати.

Потім додати вершковий сир і продовжуйте збивати, поки маса не стане однорідною.

На водяній бані розтопіть шоколад і змішайте його з вершками. Шоколадну масу додайте в крем. Перемішайте крем до однорідного стану.

Крем готовий, тепер можна приступати до приготування десертів.

Приємного апетиту!

Крем з вершкового сиру, вершків і цукрової пудри для торта Крем з рікотти і вершків для торта Крем-чіз на вершках для вирівнювання торта Крем-чіз на вершках для торта Шоколадний крем для торта