Корейська соус, поданий до обсмаженою кабачків, дуже добре доповнює овочевий смак і надає їм пікантності і приємну гостроту. Блюдо просте і швидке в приготуванні і стане відмінною закускою. Дійте за вказаними кроків – і насолоджуйтеся.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Кабачки – 200 гр.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 50 гр.
- Оцет рисовий – 1 ст. л.
- Перець чилі – 0.33 шт.
- Масло кунжутне – 0.5 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Кунжут (смажений) – 0.5 ст. л.
Процес приготування:
Готувати смажені кабачки по-корейськи просто! В піалі з’єднайте соус, оцет, олія на основі кунжутного насіння і додайте 1-2 ст. л. води. Порубаєте дрібно вимиті пір’я цибулі, наріжте перець чилі, видаливши насіння, і перекладіть в соус. Всипте обсмажений кунжут і добре перемішайте всі складові. Залиште соус настоюватися на 15 хвилин.
Кабачок вимийте і наріжте кружальцями. Посоліть і залиште просолитися, потім промийте проточною водою і промокніть рушником.
Умочіть кожен шматок в борошні.
На гарячу сковороду налийте олію і обсмажте кабачки на середньому вогні до золотої скоринки.
Перемістіть обсмажені овочі на паперовий рушник, щоб видалити жир. Пікантний соус налити в невелику піалу і поставте в центр широкої тарілки, а навколо укладіть кабачки. Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки на кожен день Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачки на сніданок Смажені кабачки