Кабачки – дуже корисні овочі, з них можна готувати дієтичні страви. Крім того, в цих овочах міститься клітковина, яка так необхідна нашому організму. Дрібні кабачки готуються максимально швидко, більш крупні овочі також можна смачно приготувати, якщо приділити більше часу їх маринування.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Сметана – 100 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Зелень – 1 пучок
- Масло оливкове – 1 – 2 ст. л.
Процес приготування:
Рецепт смажених кабачків ПП гранично простий! Кабачок вимити, обсушити паперовими рушниками і наріжте кружечками по 0,5 см завтовшки. Перекладіть кабачок в миску, посоліть і приправте за смаком.
Для соусу очистіть часник пропустіть зубчики через прес, зелень порубаєте ножем. Змішайте сметану, зелень і часник, посоліть за смаком.
Розігрійте сковороду, змастіть її оливковою олією, викладіть кабачки, обсмажте з двох сторін. Якщо у вас є сковорідка з антипригарним покриттям, то полийте кабачки столовою ложкою масла, перемішайте і потім приступайте до смаження.
Готові кабачки змастіть соусом, складіть їх на блюдо, подавайте разом зі свіжими овочами.
Приємного апетиту!
Кабачки на сніданок Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді