Сметанно-шоколадний крем дуже просто і легко приготувати вдома. Особливо смачними виходять бісквітні торти з такою начинкою. Вона добре просочує коржі, робить їх м’якими і приголомшливо смачними! Найкращі ласощі для ваших рідних!
Інгредієнти: на 7 порц.
- Сметана – 600 гр.
- Шоколад темний – 150 гр.
- Молоко коров’яче – 150 мл
- Цукор-пісок – 50 гр.
- Желатин харчовий – 25 гр.
- Вода – 200 мл
Процес приготування:
Готувати сметанно-шоколадний крем для бісквітного торта легко! Желатин потрібно приготувати згідно до інструкції на упаковці. Зазвичай для цього потрібно залити желатин теплою водою і настояти 15 хв, поки він не набубнявіє.
Ставимо желатин на плиту і варимо до повного розчинення, при цьому не доводимо його до кипіння. Інакше крем не загусне.
Шоколад ділимо на шматочки, заливаємо молоком і розтоплюємо на повільному вогні.
Змішуємо шоколадну суміш, сметану і цукор. Все ретельно збиваємо з допомогою міксера. Вводимо желатин і продовжуємо збивати ще 5 хв
Порада: готовий крем потрібно відразу використовувати для торта, а вже потім дати десерту постояти кілька годин у холодильнику. За цей час крем застигне і стане густим і ніжним.
Крем для бісквітного торта Крем для торта Сметанний крем для бісквітного торта Торти Шоколадний крем для торта