Сметанний крем з м’яким вершковим маслом виходить ще смачніше і апетитніше. Неймовірно ніжна, повітряна текстура відмінно просочуємо коржі і просто тане в роті! Від такого десерту неможливо відірватися!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Сметана – 300 гр.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Цукрова пудра – 150 гр.
Процес приготування:
Готувати сметанний крем з маслом для бісквітного торта легко! Вершкове масло потрібно заздалегідь дістати з холодильника, залишити при кімнатній температурі, щоб воно розм’якло.
Тепер збиваємо вершкове масло міксером.
Додаємо до нього сметану і цукрову пудру/
Продовжуємо збивати крем міксером на великій швидкості ще 5 хв
Приємного апетиту!
Вершковий крем для торта Густий сметанний крем для торта Масляний крем для торта Сметанний крем для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта Сметанно-масляний крем для торта