Любителям простої домашньої кухні від усієї душі рекомендую приготувати спагетті карбонара з вершками і беконом. Основна страва виходить неймовірно смачним, соковитим і вершковим. Відмінно підійде для зустрічі гостей. Процес приготування страви займе мінімальну кількість часу.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вершки 33% або Вершки 30% або Вершки 26% – 200 мл
  • Бекон сирокопчений – 200 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Спагетті – 300 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Петрушка для прикраси

Процес приготування:

Як почати готувати спагетті карбонара з вершками і беконом? Приготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування спагетті Карбонара з вершками і беконом.

У велику каструлю налийте холодну воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, посоліть і влийте оливкове масло.

Сирокопчений бекон наріжте тонкою соломкою. Бекон можна використовувати будь – сирої або копчено-варений.

У киплячу воду викладіть необхідну кількість спагетті. Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці макаронних виробів.

добре розігрійте Сковороду на помірному вогні, викладіть подрібнений бекон і, постійно помішуючи, злегка обсмажте. Потім влийте жирні вершки, посоліть і поперчіть, перемішайте і доведіть до кипіння.

Глибоку миску зігрійте в духовій шафі або мікрохвильовій печі.

В глибоку ємність розбийте курячі яйця, посоліть і поперчіть. Ретельно перемішайте віночком до однорідної консистенції.

Відварені спагетті злийте через друшляк або сито.

В гарячу миску викладіть вершкове масло.

Готові спагетті відправте в миску з вершковим маслом. Ретельно перемішайте.

Вершковий соус викладіть поверх спагетті.

Потім влийте збиті курячі яйця і добре перемішайте.

Сир «Пармезан» натріть на дрібній тертці. Замість «Пармезану» можна використовувати будь-сир твердого сорту. Спагетті Карбонара з вершками і беконом подавайте на стіл порційно, прикрасивши подрібненим сиром і петрушкою або будь-якою іншою зеленню.

Приємного апетиту!

Паста карбонара Паста карбонара з беконом Паста карбонара з беконом і вершками Паста карбонара з беконом, вершками та сиром Паста карбонара класична Паста карбонара у вершковому соусі