Пікантні стрілки часнику виступають не тільки в якості гарніру. Спробуйте їх приготувати разом з грибами. Порадуйте свою сім’ю смачною і ароматною закускою.
Інгредієнти: на 0.5 л.
- Часникові стрілки – 600 гр.
- Гриби – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати стрілки часнику з грибами просто! Цибулю очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими кубиками. Заздалегідь дістаємо гриби, якщо вони заморожені.
Подрібнену цибулю злегка обсмажуємо на рослинному маслі.
Додаємо до цибулі підготовлені гриби і тушкуємо протягом 10 хвилин. Не забуваємо помішувати.
Стрілки часнику нарізаємо на 2-3 частини. Вони повинні бути не довше 10 див.
Відварюємо стрілки в киплячій підсоленій воді 5 хвилин.
Відкидаємо інгредієнт на друшляк. Даємо воді повністю стекти.
Закидаємо продукт в сковороду до цибулі і грибів. Перемішуємо.
Додаємо сіль і перець, поливаємо соєвим соусом. Знову перемішуємо.
Накриваємо блюдо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 10-15 хвилин.
блюдо Викладаємо в тарілку і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Салат зі стрілок часнику Смажені стрілки часнику Стрілки часнику Стрілки часнику по-китайськи