Суп з білих грибів – класика в приготуванні супів. Однак його можна урізноманітнити і освіжити, додавши молоко і манну крупу. З мультиваркою процес варіння супу максимально спроститься.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Білі гриби – 7 – 8 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Молоко коров’яче – 500 мл
  • Манна крупа – 2 ст. л.
  • Вода – 500 мл
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Сметана – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування супу з білих грибів свіжих в мультиварці смачний! Гриби почистити, перемити теплою водою. Моркву, картоплю і цибулю почистити і помити. Цибулю потерти на крупній тертці, таким же чином подрібнити картоплю, моркву і найбільший гриб. Включити програму «Мультиповар», встановити температуру 160 градусів. Влити в чашу рослинне масло.

Додати цибулю, моркву і білий гриб. Смажити 5 хв. Покласти картоплю, обсмажувати ще 5 хв. Молоко змішати з водою, влити в чашу мультиварки. Залишилися білі гриби нарізати великими шматочками і покласти в суп. Посолити, поперчити. Готувати ще 15 хв

Безперервно помішуючи суп, ввести тонкою цівкою манну крупу, заважати, поки манка повністю не розчиниться. Варити ще 5 хв

Подавати суп з білих грибів з жирною сметаною.

Приємного апетиту!

Грибний суп Як готувати білі гриби - рецепти