Суп з білих грибів – класика в приготуванні супів. Однак його можна урізноманітнити і освіжити, додавши молоко і манну крупу. З мультиваркою процес варіння супу максимально спроститься.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Білі гриби – 7 – 8 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Манна крупа – 2 ст. л.
- Вода – 500 мл
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Сметана – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування супу з білих грибів свіжих в мультиварці смачний! Гриби почистити, перемити теплою водою. Моркву, картоплю і цибулю почистити і помити. Цибулю потерти на крупній тертці, таким же чином подрібнити картоплю, моркву і найбільший гриб. Включити програму «Мультиповар», встановити температуру 160 градусів. Влити в чашу рослинне масло.
Додати цибулю, моркву і білий гриб. Смажити 5 хв. Покласти картоплю, обсмажувати ще 5 хв. Молоко змішати з водою, влити в чашу мультиварки. Залишилися білі гриби нарізати великими шматочками і покласти в суп. Посолити, поперчити. Готувати ще 15 хв
Безперервно помішуючи суп, ввести тонкою цівкою манну крупу, заважати, поки манка повністю не розчиниться. Варити ще 5 хв
Подавати суп з білих грибів з жирною сметаною.
Приємного апетиту!
Грибний суп Як готувати білі гриби - рецепти