Смачний, ароматний суп з лісових опеньків і локшини. Просто чудове блюдо для всієї родини!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Опеньки свіжі – 300 гр.
- Вода – 2 л
- Вермішель – 50 гр.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
- Морква – 0,5 шт.
- Квасоля стручкова – 90 гр.
- Олія соняшникова – 3 ст. л.
- Суміш перців – 1 щіпка
- Сіль – за смаком
- Лавровий лист – 2 шт.
Процес приготування:
Як приготувати суп з опеньками і локшиною? Цибулю і моркву очищаємо і нарізаємо цибулю невеликими кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці. Пасеруємо овочі до легкого золотистого кольору на рослинній олії.
Стручкову квасоля промиваємо та нарізаємо невеликими кільцями. Відправляємо її до цибулі і моркви.
Воду переливаємо в каструлю, доводимо її до кипіння і відварюємо опеньки протягом 20 хв
Виймаємо опеньки шумівкою, даємо трохи охолонути й нарізаємо шматочками. Додаємо їх на сковороду і обсмажуємо 10 хв.
Висипаємо зажарку в бульйон, додаємо туди вермішель. Додаємо сіль, перець, лавровий лист і варимо ще 13-15 хв
Приємного апетиту!
Грибний суп Грибний суп з опеньків Як приготувати опеньки - рецепти