Смачний, ароматний суп з лісових опеньків і локшини. Просто чудове блюдо для всієї родини!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Опеньки свіжі – 300 гр.
  • Вода – 2 л
  • Вермішель – 50 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
  • Морква – 0,5 шт.
  • Квасоля стручкова – 90 гр.
  • Олія соняшникова – 3 ст. л.
  • Суміш перців – 1 щіпка
  • Сіль – за смаком
  • Лавровий лист – 2 шт.

Процес приготування:

Як приготувати суп з опеньками і локшиною? Цибулю і моркву очищаємо і нарізаємо цибулю невеликими кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці. Пасеруємо овочі до легкого золотистого кольору на рослинній олії.

Стручкову квасоля промиваємо та нарізаємо невеликими кільцями. Відправляємо її до цибулі і моркви.

Воду переливаємо в каструлю, доводимо її до кипіння і відварюємо опеньки протягом 20 хв

Виймаємо опеньки шумівкою, даємо трохи охолонути й нарізаємо шматочками. Додаємо їх на сковороду і обсмажуємо 10 хв.

Висипаємо зажарку в бульйон, додаємо туди вермішель. Додаємо сіль, перець, лавровий лист і варимо ще 13-15 хв

Приємного апетиту!

Грибний суп Грибний суп з опеньків Як приготувати опеньки - рецепти