З білих грибів можна зварити суп з рисом на основі бульйону з м’яса індички. Виходить простий грибний суп для всієї родини. Для варіння краще всього вибирати невеликі свіжі гриби, вони не розповзуться в супі і будуть відчуватися у роті окремими шматочками.
Інгредієнти: на 7 порц.
- Крило індички – 1 шт.
- Рис білий – 100 гр.
- Білі гриби – 400 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Картопля – 3 шт.
- Кріп – 50 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Часник – 6 зуб.
- Сіль морська – за смаком
- Вода – 2 л
Процес приготування:
Рецепт супу зі свіжих білих грибів з рисом простий у приготуванні! М’ясо промити, залити водою і зварити бульйон до готовності м’яса. Дістати крило, почистити картоплю. Помити і додати у суп цілком. М’ясо остудити, картоплю варити до готовності.
Гриби перебрати, помити, відкинути на сито. Злегка обсушити, нарізати. У сковороді розпустити вершкове масло, обсмажити гриби. Часник почистити, дрібно нарізати і додати в гриби. Смажити на середньому вогні близько 3-5 хв
Моркву почистити, помити, нарізати кружечками і додати до грибів.
Цибулю почистити, порізати тонкими півкільцями і покласти в сковороду, смажити до рум’яного кольору.
Картоплю дістати з бульйону, розім’яти виделкою. Знову повернути в бульйон. М’ясо індички зняти з кістки, нарізати і покласти назад в бульйон.
Покласти в каструлю з супом засмажку з овочів з грибами. Долити води, щоб каструля була майже повною. Посолити за смаком, довести суп до кипіння і додати промитий в декількох водах рис.
Варити грибний суп 20 хв. Кріп помити, дрібно нашаткувати і додати в каструлю, розмішати.
грибний суп Подавати з рисом, розлив його по супницам, з шматочком чорного хліба.
Приємного апетиту!
Грибний суп Як готувати білі гриби - рецепти