Таким чином можна приготувати не тільки свинину, але й інше м’ясні продукти. М’ясо гаситься з луком, помідорами та болгарським перцем, таким чином страва виходить ситним, соковитим і смачним.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Свинина – 300 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Перець чилі – за смаком
Процес приготування:
Готувати шматочками свинину з овочами на сковороді легко! Овочі помийте і наріжте шматочками середнього розміру.
Свинину промийте, промокніть паперовими рушниками і наріжте кубиками.
Розігрійте на сковороді рослинне масло. Обсмажте свинину і цибулю на сильному вогні до золотистого кольору.
Потім додайте інші овочі, зменшіть вогонь і тушкуйте страву під кришкою до готовності м’яса.
Коли м’ясо буде майже готове, додайте сіль і спеції за смаком. Готову страву можна подавати з гарніром і без нього.
Приємного апетиту!
Страви з свинини