Свинина з лисичками – смачне і апетитне печеня, з неймовірним ароматному! Це дуже ситна та поживна страва, яке стане повноцінним обідом для всієї родини. Просто смакота!
Інгредієнти: на 1 л.
- Лисички свіжі – 250 гр.
- Свинина – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 кг
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Чебрець свіжий – 1 щіпка
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування свинини з лисичками. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо його довгою соломкою.
М’ясо свинини нарізаємо квадратами побільше, солимо і приправляємо дрібкою перцю.
Лисички миємо та очищаємо від бруду, великі гриби поріжемо на кілька частин.
Сковороду змащуємо рослинним маслом, розігріваємо його і викладаємо цибулю і свинину, обсмажуємо на помірному вогні приблизно 15-20 хв. до появи легкої скоринки.
Тепер додаємо лисички, перемішуємо і 7 хв. Пробуємо і додаємо за смаком чебрець і сіль з перцем.
Порада: якщо м’ясо погано прожарюється, додайте на сковороду трохи вогню і протушкувати його на помірному вогні.
Приємного апетиту!
Лисички смажені з цибулею Смажені лисички Страви з свинини Як готувати лисички - рецепти