Сирна паска без яєць часто можна зустріти на святковому столі на Великдень. Готується він дуже швидко і просто. За своїм смаком можна додати до сиру різні сухофрукти і ванільний цукор.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сир – 650 гр.
- Сметана – 200 гр.
- Цукрова пудра – 250 гр.
- Масло вершкове – 250 гр.
- Ізюм – 80 гр.
- Курага – 80 гр.
- Чорнослив – 80 гр.
- Ванілін – за смаком
Процес приготування:
Готувати сирна паска без яєць легко! Сир протріть через дрібне сито або прокрутіть через м’ясорубку. Змішайте сирну масу з розм’якшеним вершковим маслом.
Родзинки, чорнослив і курагу залийте окропом на 15 хвилин, потім промийте і дрібно наріжте.
До сирної маси додайте цукрову пудру, сметану і ванілін, перемішайте блендером.
Додайте сухофрукти, перемішайте.
Форму для паски застелити марлею. Викладіть сирну масу у форму, утрамбуйте, кінці марлі загорніть зверху. На форму, встановіть прес, залиште в холодильнику на 8-10 годин.
Через час переверніть форму, витягніть паска і поставте його на плоску тарілку. Легке святкове блюдо готове.
Приємного апетиту!
Великодні паски без молока Великодні паски без яєць паски з родзинками Святковий стіл на Великдень Сирна паска без випічки Сирні паски з родзинками Смачні великодні паски