Я дуже люблю готувати домашню випічку на сімейні застілля і святкові урочистості. Щоб десерти виходили ніжними, соковитими і неймовірно смачними, вони потребують додаткової просочення або прошарку кремами. Сьогодні я хочу поділитися рецептом цікавого і смачного крему, приготованого на основі сметани та сиру. Крем виходить повітряним і надає легкість вашим десертів.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сир 9% – 350 гр.
- Сметана 20% – 100 гр.
- Вершки – 50 мл
- Лимонна цедра – 1 ст. л.
- Лимонний сік – 2 ст. л.
- Цукор-пісок – 120 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування сирно-сметанного крему для торта? Необхідну кількість сиру викладіть в глибоку ємність.
Потім додайте за бажанням лимонну цедру. Якщо боїтеся, що крем буде гірчити, зменшіть кількість лимонної цедри або не кладіть її зовсім.
Наступним етапом додайте цукровий пісок в тій кількості, яке буде влаштовувати вас.
Потім додайте необхідну кількість сметани хорошої якості і підвищеної жирності.
Після чого додайте жирні вершки в необхідній кількості.
В останню чергу додайте лимонний сік.
Скориставшись міксером, збийте отриману масу до однорідної гладкої консистенції. Почніть збивати на невеликих обертах, поступово збільшуючи швидкість міксера.
Готовий крем оберніть харчовою плівкою або накрийте фольгою і поставте в холодильник приблизно на півтори години для того, щоб він стабілізувався, став більш однорідним і охолодився. Готовий крем подавайте на стіл в якості самостійного десерту або просочіть їм торт.
Насолоджуйтеся смачним і ароматним десертом!
Вершковий крем для торта Сирний крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта Сирно-сметанний крем для бісквітного торта Сметанний крем для торта