Дріжджове тісто дуже примхлива, але і випічка з нього виходить неймовірно смачна і витончена. Тільки з такою основою для піци ви по-справжньому відчуєте неповторний колорит цієї страви італійської кухні.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Молоко коров’яче – 250 мл
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Сухі дріжджі – 10 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 60 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Сіль – 3 гр.
Процес приготування:
Щоб приготувати тісто для піци на сухих дріжджах в духовці, тепле молоко всипте дріжджі і розмішайте. Потім додайте цукор і ще раз добре перемішайте. Цукор буде сприяти бродінню.
В молочно-дріжджову суміш вбийте яйце і добре розмішайте.
Борошно просійте через сито. Частинами введіть її в миску і замістити тісто, спочатку віночком, а потім руками.
Додайте в тісто розм’якшене вершкове масло і продовжуйте вимішувати тісто до однорідності.
В кінці додайте сіль, перемніть тісто руками, воно повинно вийти однорідним і перестати липнути до рук і поверхні.
прогрійте Духовку до 40-50 градусів. Тісто перекладіть в миску і поставте в духовку. Через 30-40 хвилин він має дуже добре піднятися. Потім вийміть його з миски і розкачайте на рівній, посипаною борошном поверхні.
Приємного апетиту!
Дріжджове тісто для піци Дріжджове тісто для піци в духовці Дріжджове тісто для піци на сухих дріжджах Тісто в домашніх умовах Тісто для піци Тісто для піци на молоці Тісто на молоці для піци на сухих дріжджах