Торт з печива Марія дуже швидко готується і ще швидше зникає зі столу. Це соковитий десерт з приємним вершковим смаком, який просто тане у роті.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Печиво (Марія) – 250 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Масло вершкове – 30 гр.
- Какао-порошок – 1 ст. л.
- Сир – 350 – 400 гр.
Процес приготування:
Готувати торт з печива Марія без випічки легко! У блендері змішайте сир, цукор, вершкове масло і какао. Якщо сир дуже вологий, то попередньо його потрібно віджати.
В каструлі підігрійте молоко до кімнатної температури.
Занурте печиво в молоко на 3-5 секунд.
З змоченого печива сформуйте на блюді корж, змастіть його сирним кремом.
Потім знову зробіть корж з печива і покладіть крем, продовжуйте викладати торт таким чином, поки не закінчаться інгредієнти.
Верхній шар добре змастіть кремом і посипте пісочної крихтою.
Торт поставте на 2 години в холодильник для просочення, після чого можна ставити чайник і запрошувати друзів.
Приємного апетиту!
Торти