Смачний і ситний печінковий торт стане прикрасою будь-якого столу. Після приготування закуски необхідно настоятися, щоб шари просочилися часниковим соусом
Інгредієнти: на 3 порції.
- Яловича печінка – 500 гр.
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Яйце – 3 шт.
- Майонез – 4 ст. л.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Часник – 2 головки
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Перець чорний мелений – на кінчику ножа
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Рецепт приготування торта з яловичої печінки з часником смачний! Печінку промити, обітріть паперовим рушником і покладіть в миску з холодним молоком на 30 хвилин. Цибулю і часник звільніть від лушпиння.
Складіть печінка, порізану великими частинами, і крупно нарізану цибулю в блендер. Перемолите до однорідної консистенції кашки.
Перекладіть масу в окрему миску. Розбийте в неї яйця.
Борошно просійте і всипте в тісто.
Посипте сіллю і перцем і добре змішайте всі інгредієнти.
Розігрійте сковороду, змастіть її маслом і викладайте тісто з допомогою ополоника. Обсмажте млинці з двох сторін до повної готовності і дайте їм трохи охолонути.
Майонез змішайте з пропущеним через прес часником. Складіть млинці стопкою, промазуючи кожен щедро часниковим соусом. Поставте торт в холод на 2 години або більше. Наріжте охолоджену закуску на порції і ставте на стіл.
Приємного апетиту!
Печінковий торт Печінковий торт з часником Печінковий торт з яловичої печінки Печінковий торт класичний Печінковий торт на сковороді з яловичої печінки Торти