Свинина, запечена у фользі в духовці, виходить м’якою, соковитою і ароматною. Таке м’ясо можна подавати в гарячому вигляді з гарніром на свій смак або робити з нього холодні закуски.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 1,5 кг
- Часник – 10 зуб.
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 ч. л.
- Прованські трави – за смаком
Процес приготування:
Рецепт цільного шматка свинини з часником в фользі в духовці простий у приготуванні! М’ясо ретельно промийте під проточною водою, потім висушіть його і зріжте плівки, прожилки і надлишки жиру.
Зубчики часнику очистіть від лушпиння і розріжте кожен на 3-4 частини.
Гострим ножем зробіть на шматку свинини глибокі надрізи, вкладіть в них часник.
Далі натріть м’ясо з усіх сторін сіллю і спеціями.
Свинину оберніть в декілька шарів фольги.
Помістіть згорток в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікайте м’ясо 1,5 години. потім збільшіть температуру до 220 градусів і розгорніть фольгу, готуйте ще 20-30 хвилин.
М’ясо виходить дуже смачним з апетитною золотистою скоринкою.
Приємного апетиту!
Страви з свинини