Вдале блюдо для повсякденного меню. Узбецький плов зі свининою підійде для обіду або вечері. А з приготуванням смачного плову відмінно справляється мультиварка.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 2 шт.
- Приправа (на вибір) – 20 гр.
- Сіль – за смаком
- Рис пропарений – 1,5 – 2 склянки
- Вода – 2 склянки
- Масло рослинне – 50 мл
- Часник – 1 головка
Процес приготування:
Як приготувати узбецький плов зі свининою в мультиварці? Свинину промийте, просушіть паперовими рушниками і наріжте кубиками.
Моркву очистіть, помийте і наріжте тонкою соломкою. Цибулю наріжте дрібними кубиками.
В чашу мультиварки влийте рослинне масло. Викладіть м’ясо, посоліть і приправте його, також додайте моркву і цибулю. Змішайте ці інгредієнти.
Рис промийте проточною водою і викладіть його в чашу мультиварки.
Потім влийте воду і покладіть головку часнику.
Встановіть режим «Плов» на годину. Після звукового сигналу відкрийте кришку мультиварки, перемішайте плов і можна подавати його на стіл.
Приємного апетиту!
Плов Плов в мультиварці Поларіс Плов в мультиварці Редмонд Плов зі свинини з рисом Плов зі свининою Плов зі свининою в мультиварці Поларіс Співвідношення рису і води для плову в мультиварці