Що може бути цікавіше, ніж експериментувати зі смаками, особливо добре, якщо такі експерименти закінчуються вдало. Як, наприклад, дивне, але дуже смачне поєднання в варення з абрикосів та агрусу. Солодкість абрикосів і легка кислинка агрусу надають ласощів неймовірно цікавий і соковитий смак.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Абрикоси – 500 гр.
- Аґрус – 200 гр.
- Цукор-пісок – 200 гр.
Процес приготування:
Щоб приготувати варення з абрикосів і аґрусу, абрикоси помити, просушити на кухонному рушнику.
Абрикоси разрежать на часточки, видалити кісточки. Агрус промити, просушити, подрібнити у блендері.
В каструлю висипати абрикоси, засипати їх цукром. Поставити на вогонь і варити до закипання. Після закипання додати до абрикосам аґрус. Продовжувати варити ще близько години, постійно помішуючи.
Коли варення загусне, вимкнути вогонь. Готове варення з абрикосів і аґрусу розлити по стерилізованим банкам, закрити кришками і поставити в прохолодне місце. Пора пробувати ласощі!
Абрикоси на зиму Агрус на зиму Варення з абрикосів без кісточок на зиму Варення з абрикосів на зиму Варення з аґрусу блендером Варення з агрусу на зиму Варення з червоного агрусу