Приготувати варення з черешні з желфиксом не складе праці. Желфикс – справжня знахідка, яка дуже спростить процес варіння. У ньому вже міститься лимонна кислота, цукор і желирующая основа, а тому додавати їх не потрібно. Джем виходить густим, насиченим і дуже ароматним!


Інгредієнти: на 0.5 л.

  • Вода – 100 мл
  • Черешня – 500 гр.
  • Цукор-пісок – 350 гр.
  • Желфикс – 12 гр.

Процес приготування:

Готувати варення з черешні з желфиксом просто! Черешню промиваємо і видаляємо кісточки.

Потім подрібнюємо за допомогою блендера в однорідну масу.

Перекладаємо в каструлю і засипаємо цукром, додаємо желфикс і воду, ставимо на плиту.

Доводимо масу до кипіння і проварюємо на помірному вогні 15 хв.

Розкладаємо варення по банках і закатуємо.

Залишаємо при кімнатній температурі до повного охолодження.

Приємного апетиту!

Варення з черешні Варення з черешні без кісточок Джем з черешні Черешня на зиму