Приготувати варення з черешні з желфиксом не складе праці. Желфикс – справжня знахідка, яка дуже спростить процес варіння. У ньому вже міститься лимонна кислота, цукор і желирующая основа, а тому додавати їх не потрібно. Джем виходить густим, насиченим і дуже ароматним!
Інгредієнти: на 0.5 л.
- Вода – 100 мл
- Черешня – 500 гр.
- Цукор-пісок – 350 гр.
- Желфикс – 12 гр.
Процес приготування:
Готувати варення з черешні з желфиксом просто! Черешню промиваємо і видаляємо кісточки.
Потім подрібнюємо за допомогою блендера в однорідну масу.
Перекладаємо в каструлю і засипаємо цукром, додаємо желфикс і воду, ставимо на плиту.
Доводимо масу до кипіння і проварюємо на помірному вогні 15 хв.
Розкладаємо варення по банках і закатуємо.
Залишаємо при кімнатній температурі до повного охолодження.
Приємного апетиту!
Варення з черешні Варення з черешні без кісточок Джем з черешні Черешня на зиму