Незвичайне варення можна приготувати з кабачків і банана. Ласощі виходить смачним, ніжним і в міру солодким. Оригінальний рецепт обов’язково здивує ваших домашніх і гостей, а також не займе багато часу.
Інгредієнти: на 1 л.
- Кабачки – 1 кг
- Банан – 2 шт.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Вода – 1 ст.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування варення з кабачків з бананом? Кабачок промиваємо, очищаємо від шкірки і насіння.
Нарізаємо на кубики невеликого розміру і отмачиваем їх у холодній воді 5-10 хвилин.
Очищаємо від шкірки банани і з’єднуємо їх з цукром.
Збиваємо суміш міксером до однорідності, після чого вливаємо воду і варимо сироп банановий на повільному вогні 15 хвилин.
Після цього додаємо підготовлені кабачки. Продовжуємо варити 20 хвилин, періодично помішуючи.
Готове варення розливаємо по ошпаренным банкам і закриваємо кришками. Кабачково-бананове ласощі відправляємо на зберігання. Після повного охолодження десерт готовий до вживання. Приємного апетиту!
Варення Варення з кабачків Консервовані кабачки