Зовсім особливе ласощі, з кисло-солодким смаком ревеню і ароматною корицею. З ним і домашня випічка заграє новими фарбами! Просто смакота!
Інгредієнти: на 2 порції.
- Ревінь – 1 кг
- Кориця – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 кг
Процес приготування:
Щоб приготувати варення з ревеню з корицею, ревінь очищаємо від червоної шкірки і нарізаємо кубиками приблизно в 1 див.
Засипаємо ревінь цукром, розмішуємо і залишаємо на ніч, щоб він пустив сік.
На ранок розмішуємо варення і ставимо на вогонь, доводимо масу до кипіння і проварюємо 2 хв. Знімаємо з плити і залишаємо до повного охолодження.
Потім знову ставимо на вогонь і доводимо до кипіння і варимо 5 хв. Знову охолоджуємо. Останній раз повторюємо процес і додаємо корицю, розмішуємо і варимо 5 хв., розливаємо по стерилізованим банкам і закатуємо.
Приємного апетиту!
Варення Варення з ревеню Ревінь на зиму Страви з ревеню