Зовсім особливе ласощі, з кисло-солодким смаком ревеню і ароматною корицею. З ним і домашня випічка заграє новими фарбами! Просто смакота!


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Ревінь – 1 кг
  • Кориця – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 кг

Процес приготування:

Щоб приготувати варення з ревеню з корицею, ревінь очищаємо від червоної шкірки і нарізаємо кубиками приблизно в 1 див.

Засипаємо ревінь цукром, розмішуємо і залишаємо на ніч, щоб він пустив сік.

На ранок розмішуємо варення і ставимо на вогонь, доводимо масу до кипіння і проварюємо 2 хв. Знімаємо з плити і залишаємо до повного охолодження.

Потім знову ставимо на вогонь і доводимо до кипіння і варимо 5 хв. Знову охолоджуємо. Останній раз повторюємо процес і додаємо корицю, розмішуємо і варимо 5 хв., розливаємо по стерилізованим банкам і закатуємо.

Приємного апетиту!

Варення Варення з ревеню Ревінь на зиму Страви з ревеню