Вишнева п’ятихвилинка – прекрасна заготівля на зиму. Таке варення виходить дуже ароматним, а відсутність кісточок робить його ідеальною начинки для пирогів і булочок.
Інгредієнти: на 0.2 л.
- Вишня – 250 гр.
- Цукор-пісок – 250 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати варення з вишні п’ятихвилинка без кісточок густе на зиму. Ретельно промиваємо вишню, обережно видаляємо кісточки.
Додаємо до ягід цукор і залишаємо приблизно на 4 години.
Відправляємо ягоди на вогонь, де варимо протягом 5 хвилин. Знімаємо піну і залишаємо варення остигати. Повторюємо ці дії ще 2 рази.
Варення викладаємо в простерилизованную банку.
Банку закатуємо стерилізованої кришкою.
Варення зберігаємо в прохолодному місці. Приємного апетиту!
Варення з вишні п'ятихвилинка Варення-п'ятихвилинка з вишні без кісточок Вишня з цукром на зиму Вишня на зиму Вишня у власному соку на зиму