Варення з слив стане ще пахучіше, якщо додати в них жменю волоських горіхів і трохи коньяку. Смак просто дивовижний! Дуже незвичайний і приємний. Здивуйте своїх рідних новим ласощами!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Слива синя – 1 кг
  • Волоський горіх – 100 гр.
  • Коньяк – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 750 гр.

Процес приготування:

Готувати варення зі сливи з волоським горіхом легко! Сливи промиваємо водою, видаляємо з них кісточки і ділимо на половинки. Перекладаємо їх у каструлю, заливаємо 1 склянкою води і ставимо на вогонь на 20 хв.

Волоські горіхи замочуємо у воді.

Після того, як 20 хв. пройдуть додаємо цукор, розмішуємо і залишаємо масу варитися 40 хв.

Потім засипаємо горіхи, додаємо ложку коньяку і варимо ще 10 хв.

Розкладаємо варення по банках, закатуємо і чекаємо поки охолоне. Відправляємо варення в холод.

Приємного апетиту!

Варення зі сливи без косточек Варенье Сливи на зиму