Господині точно оцінять цей простий рецепт приготування соковитого м’яса. Запікати свинину можна відразу великим шматком, в рукаві воно добре пропікається. М’ясо можна подавати в гарячому і охолодженому вигляді, що теж дуже зручно.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Свинина – 1 кг
- Приправа для м’яса – за смаком
- Сіль – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати великий шматок свинини, запечена в рукаві в духовці просто! Шматок свинини промийте, просушіть і зріжте всі прожилки.
М’ясо натріть сіллю і спеціями з усіх боків.
Помістіть м’ясо в рукав, закріпіть його краю з двох сторін.
Помістіть рукав на деко і відправте його в розігріту до 200 градусів духовку.
Запікайте м’ясо 40-50 хвилин. Потім вийміть готову свинину з рукава, а сік, який з неї виділився можна використовувати як соус. Свинина виходить дуже смачною і соковитою, як в гарячому, так і в охолодженому вигляді.
Приємного апетиту!
Страви з свинини