Особливо ніжний крем з медовика виходить з жирних і пишних вершків. Оцініть простий і смачний рецепт ласощів, який порадує вас своїм зовнішнім виглядом і приємним смаком.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Вершки 33% – 2 склянки
  • Цукрова пудра – 4 ст. л.
  • Ванільна есенція – 1 ч. л.

Процес приготування:

Як приготувати вершковий крем для торта медовик? Для того, щоб працювати з вершками, необхідно використовувати крижану посуд. Тому попередньо відправте глибоку тарілку і віночки міксера в морозильну камеру на деякий час.

В охолоджену тарілку вливаємо такі ж вершки з високим відсотком жирності.

Близько 5 хвилин збиваємо вершки, починаючи з низької швидкості і закінчуючи високою. Після чого додаємо цукрову пудру і ваніль.

Знову збиваємо вміст близько 5 хвилин, але стежимо, щоб міксер не нагрів продукт. Можна робити перерви.

Ніжний і пишний вершковий крем для медовика готовий. Обмазуйте коржі і формуйте десерт.

Вершковий крем для медовика Крем для медовика Крем для торта Крем для торта з вершків ПП медовик