Свинячі відбивні з яблуками і сиром, запечені у фользі в духовці, виходять м’якими, соковитими і делікатними за смаком. Якщо потрібна гарна золотава скоринка, в кінці запікання фольга зверху знімається.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Свиняча вирізка – 330 гр.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
- Яблука – 2 шт.
- Сметана – 2 ст. л.
- Гірчиця – 2 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сир Пармезан – 60 гр.
- Масло рослинне – 1 ч. л.
Процес приготування:
Як приготувати відбивні зі свинини в духовці у фользі? Свиняче м’ясо порізати на 2 частини і гарненько відбити за допомогою кухонного молотка.
Присипати сіллю і приправами.
Порізати цибулю на тонкі півкільця і розкласти по отбивным.
Зверху змастити гірчицею і сметаною.
Деко або форму для випічки вистелити фольгою, змастити олією.
Обережно викласти на фольгу підготовлені відбивні.
яблука Почистити, видалити насіння, порізати на тонкі часточки.
Викласти яблука поверх цибулі в сметані і гірчиці.
Сир потерти на крупній тертці і посипати ним відбивні.
Накрити зверху м’ясо шматком фольги, відправити в духовку на півгодини при температурі 180 градусів.
Далі зняти зверху шматок фольги і запікати свинину ще 15 хв, поки сир не розплавиться і не запечеться в золотисту скориночку.
Подавати відбивні зі свинини гарячими з картопляним пюре або свіжими овочами.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини в духовці Відбивні зі свинини з сиром в духовці Відбивні зі свинини з сиром і цибулею в духовці