Свинячі відбивні з яблуками і сиром, запечені у фользі в духовці, виходять м’якими, соковитими і делікатними за смаком. Якщо потрібна гарна золотава скоринка, в кінці запікання фольга зверху знімається.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Свиняча вирізка – 330 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
  • Яблука – 2 шт.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Гірчиця – 2 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сир Пармезан – 60 гр.
  • Масло рослинне – 1 ч. л.

Процес приготування:

Як приготувати відбивні зі свинини в духовці у фользі? Свиняче м’ясо порізати на 2 частини і гарненько відбити за допомогою кухонного молотка.

Присипати сіллю і приправами.

Порізати цибулю на тонкі півкільця і розкласти по отбивным.

Зверху змастити гірчицею і сметаною.

Деко або форму для випічки вистелити фольгою, змастити олією.

Обережно викласти на фольгу підготовлені відбивні.

яблука Почистити, видалити насіння, порізати на тонкі часточки.

Викласти яблука поверх цибулі в сметані і гірчиці.

Сир потерти на крупній тертці і посипати ним відбивні.

Накрити зверху м’ясо шматком фольги, відправити в духовку на півгодини при температурі 180 градусів.

Далі зняти зверху шматок фольги і запікати свинину ще 15 хв, поки сир не розплавиться і не запечеться в золотисту скориночку.

Подавати відбивні зі свинини гарячими з картопляним пюре або свіжими овочами.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні зі свинини в духовці Відбивні зі свинини з сиром в духовці Відбивні зі свинини з сиром і цибулею в духовці