Існують універсальні блюда, які підходять як для свята, так і для домашнього обіду або вечері. Відбивні з курячого стегна вигідно відрізняються від відбивних, приготованих з курячого філе, своєю м’якістю і соковитістю. Цей рецепт обов’язковий для приготування для тих, хто шукає свою коронну страву.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курячий окорочок – 6 шт.
- Борошно пшеничне – 50 гр.
- Масло рослинне – 30 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати відбивні з курячого стегна. Стегенця моєму, просушуємо на паперовому рушнику. Для отримання філе курячого стегна надрізаємо шкірку з одного боку окосту.
Вздовж кістки робимо надріз, обрізаємо м’ясо навколо суглоба.
Підрізаючи м’ясо навколо кістки, видаляємо кістку.
Хребет окосту також видаляємо.
Готові філе курячого стегна солимо і перчимо за смаком.
Трохи відбиваємо філе через харчову плівку.
висипаємо Борошно на плоску тарілку, паніруємо в неї м’ясо.
Відбивні з курячого стегна викладаємо на сковороду з рослинним маслом.
Смажимо з двох сторін до золотистого кольору. Подаємо відбивні з курячого стегна з будь-яким гарніром. Буде смачно!
Відбивні Курячі відбивні на сковороді