Свинина для відбивних повинна бути свіжою і нарізати її потрібно впоперек волокон. Приблизно за півтори години до початку готування замаринуйте м’ясо в спеціях і рослинному маслі, тоді воно вийде соковитим і смачним.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Свинина – 1.2 кг
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Яйце – 3 шт.
- Масло соняшникове – 0.5 склянки
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати відбивні зі свинини на сковороді в клярі? М’ясо краще взяти з лопаткової частини або шиї. Свинину промийте, просушіть і наріжте пластами по 1,2-1,5 сантиметра завтовшки. Кожен шматок м’яса накрийте харчової плівкою і відбийте кухонним молоточком. Відбиті шматочки складіть в миску, посипте їх сіллю, спеціями і полийте двома столовими ложками соняшникової олії, акуратно перемішайте м’ясо і залиште маринуватися на 1-1,5 години.
Візьміть дві широкі миски. В одній мисці збийте три яйця, в іншу насипте борошно.
на розігріту сковороду Налийте олію. Кожен шматок відбивною обваляйте в борошні, потім вмочіть в яєчну суміш і відправте на сковорідку. Обсмажте відбивні з двох сторін під закритою кришкою до готовності м’яса.
На тарілці розкладіть листя салату і укладіть на них гарячі підсмажені відбивні.
Приємного апетиту!
Відбивні зі свинини в клярі з яйцем і борошном Свинячі відбивні в клярі на сковороді