Соковиті свинячі відбивні в клярі з сиру запечемо в духовці. Це м’ясо буде танути в роті і завдяки особливій техніці приготування буде ніжним.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сир – 100 гр.
- Молоко коров’яче – 0.5 склянки
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа для свинини – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати відбивні зі свинини в духовці без майонезу? Свинину промийте під проточною водою і обсушити паперовою серветкою, обріжте жир.
М’ясо поріжте на шматки товщиною з палець.
Посипте свинину сіллю і спеціями з обох сторін. Відбийте кожен шматок і відкладіть в сторону.
вбийте Яйця в миску і збийте виделкою, трохи посоливши.
Влийте молоко.
Додайте натертий крупно сир.
Перемішайте віночком всі складові.
В окрему плоску тарілку просійте борошно. Обваляйте в ній свинячі шматки. Кілька разів умочіть в кляр і знову покладіть в борошно, добре обваляти з усіх боків.
Розігрійте сковороду з маслом і свинину обсмажте з двох сторін до золотистого кольору.
Застеліть деко фольгою і складіть у нього відбивні. Долийте в форму води приблизно на 1 див Поставте деко в духовку при 180 градусах на 60 хвилин. Подавайте відбивні гарячими.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини в духовці Відбивні зі свинини з сиром в духовці