Соковиті свинячі відбивні в клярі з сиру запечемо в духовці. Це м’ясо буде танути в роті і завдяки особливій техніці приготування буде ніжним.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сир – 100 гр.
  • Молоко коров’яче – 0.5 склянки
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа для свинини – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати відбивні зі свинини в духовці без майонезу? Свинину промийте під проточною водою і обсушити паперовою серветкою, обріжте жир.

М’ясо поріжте на шматки товщиною з палець.

Посипте свинину сіллю і спеціями з обох сторін. Відбийте кожен шматок і відкладіть в сторону.

вбийте Яйця в миску і збийте виделкою, трохи посоливши.

Влийте молоко.

Додайте натертий крупно сир.

Перемішайте віночком всі складові.



В окрему плоску тарілку просійте борошно. Обваляйте в ній свинячі шматки. Кілька разів умочіть в кляр і знову покладіть в борошно, добре обваляти з усіх боків.

Розігрійте сковороду з маслом і свинину обсмажте з двох сторін до золотистого кольору.

Застеліть деко фольгою і складіть у нього відбивні. Долийте в форму води приблизно на 1 див Поставте деко в духовку при 180 градусах на 60 хвилин. Подавайте відбивні гарячими.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні зі свинини в духовці Відбивні зі свинини з сиром в духовці