Відбивні по-французьки відрізняються від звичайної свинини в такій техніці приготування тим, що відбите м’ясо виходить більш м’яким, ніжним і делікатним. Його легше різати, а також відламувати виделкою, воно чудово жується і тане на язиці. Ваш чоловік залишиться в захваті від такого обіду.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Гриби – 180 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Сир Пармезан – 200 гр.
- Майонез – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Петрушка – 5 гр.
Процес приготування:
Рецепт відбивних зі свинини в духовці по-французьки простий у приготуванні! Помити шматок м’яса, обсушити його паперовим рушником.
свинину Порізати на порційні шматочки.
Відбити м’ясо з обох сторін кухонним молотком. Деко змастити олією і викласти на нього відбиті шматочки.
Головки цибулі очистити від лушпиння і нарізати тонкими півкільцями.
Відбивні, посолити і поперчити, викласти на них півкільця цибулі.
Томати помити, порізати навпіл, прибрати щільну білу частину з середини.
помідори Порізати пластинками і розкласти по м’ясу.
Гриби почистити і помити, дрібно нарізати.
На помідори видавити майонез, зверху посипати грибами.
Посолити і трохи присипати улюбленими спеціями. Сир потерти на дрібній тертці і викласти зверху на м’ясо.
духовку нагріти до 180 градусів і запікати відбивні по-французьки 25-30 хв. до рум’яної скоринки на сирі.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини з сиром в духовці Відбивні зі свинини з сиром і майонезом в духовці Відбивні зі свинини з сиром і помідорами в духовці Відбивні зі свинини з сиром і цибулею в духовці