Відбивні по-французьки відрізняються від звичайної свинини в такій техніці приготування тим, що відбите м’ясо виходить більш м’яким, ніжним і делікатним. Його легше різати, а також відламувати виделкою, воно чудово жується і тане на язиці. Ваш чоловік залишиться в захваті від такого обіду.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Гриби – 180 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Сир Пармезан – 200 гр.
  • Майонез – 200 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Петрушка – 5 гр.

Процес приготування:

Рецепт відбивних зі свинини в духовці по-французьки простий у приготуванні! Помити шматок м’яса, обсушити його паперовим рушником.

свинину Порізати на порційні шматочки.

Відбити м’ясо з обох сторін кухонним молотком. Деко змастити олією і викласти на нього відбиті шматочки.

Головки цибулі очистити від лушпиння і нарізати тонкими півкільцями.

Відбивні, посолити і поперчити, викласти на них півкільця цибулі.

Томати помити, порізати навпіл, прибрати щільну білу частину з середини.

помідори Порізати пластинками і розкласти по м’ясу.

Гриби почистити і помити, дрібно нарізати.

На помідори видавити майонез, зверху посипати грибами.

Посолити і трохи присипати улюбленими спеціями. Сир потерти на дрібній тертці і викласти зверху на м’ясо.

духовку нагріти до 180 градусів і запікати відбивні по-французьки 25-30 хв. до рум’яної скоринки на сирі.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні зі свинини з сиром в духовці Відбивні зі свинини з сиром і майонезом в духовці Відбивні зі свинини з сиром і помідорами в духовці Відбивні зі свинини з сиром і цибулею в духовці