Пропонуємо вам різноманітити рецепт приготування свинячих відбивних. Сьогодні ми будемо запікати їх у духовці, а звичайний рецепт доповнимо чорносливом. Виходить смачне, соковите блюдо з солодким чорносливом і запеченим сиром, який вдало доповнить святковий стіл і припаде до смаку навіть гурману.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Свинина – 400 гр.
- Чорнослив – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Діжонська гірчиця – 1 ст. л.
- Майонез – 2 ст. л.
- Приправа для свинини – 1 ч. л.
- Сіль 0.25 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати відбивні зі свинини з чорносливом в духовці, чорнослив кладемо в глибоку тарілку і заливаємо окропом. Залишаємо распариваться на 3-5 хвилин. Потім зливаємо воду і промиваємо чорнослив під проточною водою.
Цибулю чистимо, промиваємо і шаткуємо півкільцями. На розігріту сковороду додаємо рослинне масло, викладаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору
Свинину добре промиваємо під водою, промаківающімі паперовим рушником, щоб вона висохла. Нарізаємо м’ясо на медальйони товщиною 1 див. Викладаємо відбивні на обробну дошку, накриваємо м’ясо харчовою плівкою або чистим поліетиленовим пакетом і відбиваємо, потім перевертаємо і відбиваємо із зворотного боку. Солимо і перчимо відбивні і додаємо спеції.
Викладаємо відбивні в змащену рослинною олією форму. Кожен змащуємо тонким шаром суміші майонезу і гірчиці. Зверху на відбивні викладаємо цибулю і чорнослив, накриваємо форму фольгою. Ставимо відбивні в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
Через 25 хвилин виймаємо форму з духовки, знімаємо фольгу. Посипаємо наші відбивні натертим сиром і відправляємо в духовку ще на 5-7 хвилин, щоб сир трохи підрум’яниться.
Готові відбивні викладаємо на тарілку і подаємо з улюбленим соусом або свіжим салатом. Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні зі свинини в духовці