Соковитий сирна паска стане улюбленцем на вашому столі. Випічка виходить ароматною і повітряної, а приготувати її можна дуже швидко і просто.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сир – 400 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Ванілін – 1 пакет
  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Масло вершкове – 60 гр.
  • Розпушувач тіста – 0.5 ч. л.
  • Родзинки або Курага – за смаком
  • Яєчний білок – 1 шт.
  • Цукрова пудра – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати вологий сирна паска без дріжджів? Яйця збиваємо з звичайним і ванільним цукром до густої однорідної суміші.

Додаємо трохи розтоплене вершкове масло і продовжуємо збивати до однорідності.

Тепер додаємо до маси перетертий сир. Знову збиваємо, але вже на менших швидкостях.

Просіваємо борошно з розпушувачем і замішуємо місце.

Заздалегідь ошпарюємо і отмачиваем в оді родзинки, просушуємо і додаємо до тіста. Знову замішуємо.

Викладаємо тісто по формах і випікаємо 30 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.

Приготуємо глазур. Для цього збиваємо яєчний білок з цукровою пудрою до густого крему. Обмазуємо готові сирні паски.

Прикрашаємо за своїм смакам і подаємо соковиту випічку до столу. Приємного апетиту!

Вологі великодні паски Паски без дріжджів з сиром паски з родзинками паски з розпушувачем Соковиті паски на Великдень Солодкі паски