Соковитий сирна паска стане улюбленцем на вашому столі. Випічка виходить ароматною і повітряної, а приготувати її можна дуже швидко і просто.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Сир – 400 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Ванілін – 1 пакет
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Масло вершкове – 60 гр.
- Розпушувач тіста – 0.5 ч. л.
- Родзинки або Курага – за смаком
- Яєчний білок – 1 шт.
- Цукрова пудра – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати вологий сирна паска без дріжджів? Яйця збиваємо з звичайним і ванільним цукром до густої однорідної суміші.
Додаємо трохи розтоплене вершкове масло і продовжуємо збивати до однорідності.
Тепер додаємо до маси перетертий сир. Знову збиваємо, але вже на менших швидкостях.
Просіваємо борошно з розпушувачем і замішуємо місце.
Заздалегідь ошпарюємо і отмачиваем в оді родзинки, просушуємо і додаємо до тіста. Знову замішуємо.
Викладаємо тісто по формах і випікаємо 30 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.
Приготуємо глазур. Для цього збиваємо яєчний білок з цукровою пудрою до густого крему. Обмазуємо готові сирні паски.
Прикрашаємо за своїм смакам і подаємо соковиту випічку до столу. Приємного апетиту!
Вологі великодні паски Паски без дріжджів з сиром паски з родзинками паски з розпушувачем Соковиті паски на Великдень Солодкі паски