За цим рецептом у вас вийде смачна, малосолоний форель. Щоб швидко засолити рибу, наріжте її невеликими шматочками. Так само при самостійному засоленні, ви можете контролювати ступінь засолу форелі.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Форель – 500 – 600 гр.
- Сіль – 5 ст. л.
Процес приготування:
Тушку форелі обробити, помийте, відріжте голову і хвіст. Потім акуратно зніміть шкіру і видалити великі кісточки.
У вас вийде два великих шматка філе. Наріжте їх тонкими пластинками.
Складіть шматочки форелі у форму шарами, просипаючи їх великою кількістю солі.
Верхній шар форелі також добре просыпьте сіллю. Залиште рибу на 15 хвилин при кімнатній температурі.
Потім накрийте форму кришкою і поставте в холодильник на 2 години. Малосолоний форель готова, перед подачею видаліть з неї залишки солі. Така рибка красиво виглядає на бутербродах.
Приємного апетиту!
Засолювання риби Солона форель Страви з риби Як засолити форель шматочками