Бутерброди з червоною рибою – це яскраве і смачне блюдо для вашого столу. Щоб приготувати таку закуску, можна засолити соковиту і ароматну горбушу в домашніх умовах. Використовуйте простий і швидкий рецепт!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Горбуша – 700 гр.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Сіль – 1,5 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Лавровий лист – за смаком

Процес приготування:

Як засолити горбушу на бутерброди швидко і смачно? Промиваємо горбушу, добре очищаємо її від плавників, кісток і всіх нутрощів.

В окрему невелику тарілку вливаємо олію.

До нього додаємо сіль, цукор, перець і лаврове листя. Ретельно розмішуємо.

Рибу розрізаємо на половинки, укладаємо в зручну для соління ємність і заливаємо олією зі спеціями.

Накриваємо продукт харчовою плівкою і ставимо його в холодильник на 4 години.

Після приготування горбушу нарізаємо на тонкі шматочки і викладаємо на хліб, формуючи бутерброди. Готово!

Засолювання риби Страви з риби Суха засолювання горбуші Як засолити горбушу в маслі Як засолити червону рибу в домашніх умовах