Для того, щоб засолити апетитну горбушу в маслі, не знадобиться особливих навичок, завдяки простому домашньому рецепту. Готова закуска прикрасить ваш святковий стіл і порадує близьких ніжним смаком.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Філе горбуші – 500 гр.
- Сіль – 100 гр.
- Вода – 1 склянка
- Масло рослинне – 120 мл
Процес приготування:
Як засолити горбушу в олії в домашніх умовах? Філе горбуші заздалегідь розморожуємо і нарізаємо невеликими шматочками.
В глибокій мисці розвести сіль в остиглої кип’яченій воді.
Занурюємо в неї шматочки горбуші на 15 хвилин, після чого акуратно відкидаємо на друшляк.
Викладаємо рибу на серветку і чекаємо, поки вбереться зайва волога.
Тепер складаємо шматочки в будь-яку зручну ємність і поливаємо їх рослинною олією. Залишаємо в холодильнику на 3-4 години.
Готові шматочки червоної риби в олії, викладаємо на порційну тарілку і подаємо до столу!
горбуша Солона Страви з риби Як засолити горбушу шматочками Як засолити червону рибу в домашніх умовах