Для того, щоб в свято у вас на столі була смачна солена форель, скористайтеся цим рецептом і приготуйте його самі. Щоб не возитися з тушкою, купите в магазині охолоджені стейки форелі.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Стейк форелі – 500 гр.
- Сіль – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як засолити стейки форелі з сіллю і цукром? Підготуйте форель, промийте і просушіть її. Відміряйте необхідну кількість солі та цукру.
Стейк обваляйте з суміші солі і цукру з усіх боків.
Рибу покладіть в миску, зверху оберніть харчовою плівкою і поставте в холодильник. Через день переверніть її на іншу сторону.
Щоб отримати стейк слабкого засолу, тримайте його в холодильнику 2 доби.
Коли риба буде готова, наріжте її порційними шматочками.
Приємного апетиту!
Засолювання риби Солона форель Страви з риби Суха засолювання форелі Як засолити форель шматочками Як засолити червону рибу в домашніх умовах