Для того, щоб в свято у вас на столі була смачна солена форель, скористайтеся цим рецептом і приготуйте його самі. Щоб не возитися з тушкою, купите в магазині охолоджені стейки форелі.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Стейк форелі – 500 гр.
  • Сіль – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як засолити стейки форелі з сіллю і цукром? Підготуйте форель, промийте і просушіть її. Відміряйте необхідну кількість солі та цукру.

Стейк обваляйте з суміші солі і цукру з усіх боків.

Рибу покладіть в миску, зверху оберніть харчовою плівкою і поставте в холодильник. Через день переверніть її на іншу сторону.

Щоб отримати стейк слабкого засолу, тримайте його в холодильнику 2 доби.

Коли риба буде готова, наріжте її порційними шматочками.

Приємного апетиту!

Засолювання риби Солона форель Страви з риби Суха засолювання форелі Як засолити форель шматочками Як засолити червону рибу в домашніх умовах