Їжачки в каструлі, приготовані з курячого фаршу, вийдуть менш калорійними і жирними. Страву можна подавати з овочами і крупами. Ідеальний гарячий варіант для вашого обіду.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курячий фарш – 450 гр.
  • Рис білий – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Томатна паста – 5 ст. л.
  • Вода – 1,5 склянки
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати їжачки з курячого фаршу в каструлі, підготуємо необхідні продукти. Рис заздалегідь відварити.

Змішуємо фарш з яйцем, підготовленим рисом, подрібненою цибулею і тертою морквою. За смаком можна посолити.

Ліпимо з отриманої маси кульки.

Нагріваємо воду до глибокій сковороді.

Додаємо в неї томатну пасту і спеції за смаком. Розмішуємо і занурюємо сирі їжачки. Тушкуємо їх близько 40 хвилин.

Готові їжачки з курячого фаршу розкладаємо по тарілках разом з підливою, що утворилася. Приємного апетиту!

Їжачки з фаршу Їжачки з фаршу і рису Їжачки з фаршу і рису в каструлі Їжачки з фаршу і рису з підливою в духовці