Їжачки в каструлі, приготовані з курячого фаршу, вийдуть менш калорійними і жирними. Страву можна подавати з овочами і крупами. Ідеальний гарячий варіант для вашого обіду.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курячий фарш – 450 гр.
- Рис білий – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Томатна паста – 5 ст. л.
- Вода – 1,5 склянки
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати їжачки з курячого фаршу в каструлі, підготуємо необхідні продукти. Рис заздалегідь відварити.
Змішуємо фарш з яйцем, підготовленим рисом, подрібненою цибулею і тертою морквою. За смаком можна посолити.
Ліпимо з отриманої маси кульки.
Нагріваємо воду до глибокій сковороді.
Додаємо в неї томатну пасту і спеції за смаком. Розмішуємо і занурюємо сирі їжачки. Тушкуємо їх близько 40 хвилин.
Готові їжачки з курячого фаршу розкладаємо по тарілках разом з підливою, що утворилася. Приємного апетиту!
Їжачки з фаршу Їжачки з фаршу і рису Їжачки з фаршу і рису в каструлі Їжачки з фаршу і рису з підливою в духовці