Смачна, неймовірно апетитні запіканка з кабачків з помідорами і яйцями стане відмінним вечерею для всієї родини. Це дуже соковите блюдо з золотистою сирною скоринкою просто миттєво зникає з тарілок!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 1 кг
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Борошно пшеничне – 150 гр.
- Сир – 150 гр.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Рецепт запіканки з кабачків з помідорами і яйцями гранично простий! Кабачки очистити від шкірки, а м’якоть тремо на крупній тертці.
Залишаємо на 30 хв. За цей час виділиться сік, який ми зливаємо.
Сир тремо на тертці з великими отворами.
Помідори промиваємо та нарізаємо кубиками.
Цибулю очищаємо і ріжемо як помідори.
Змішуємо кабачкову масу з яйцем і борошном.
Додаємо спеції, сіль і сир, а також помідори і цибулю. Розмішуємо.
Змащуємо дно і борти форми для запікання олією.
Викладаємо тісто для запіканки і розрівнюємо, роблячи однорідний шар.
Ставимо запіканку в духовку і випікаємо при 180 градусах 50 хв.
Приємного апетиту!
Дієтична ПП запіканка з кабачків Запіканка з кабачків з помідорами Кабачки з помідорами Кабачки з сиром і помідорами в духовці Страви з кабачків