Для апетитного домашнього медовика ідеально підійде густий і солодкий заварний крем. Якісний продукт можна приготувати за простим рецептом з молока і крохмалю.
Інгредієнти: на 9 порц.
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Яйце – 4 шт.
- Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 склянка
Процес приготування:
Як почати готувати заварний крем на молоці з крохмалем для медовика? Вливаємо Молоко в каструлю і нагріваємо його на плиті.
В окремий посуд занурюємо курячі жовтки, які заздалегідь витягуємо з яєць. Додаємо до продукту цукор і збиваємо суміш.
Відправляємо в масу борошно і крохмаль. Розмішуємо і тонким струменем вливаємо трохи гарячого молока. Відразу ж збиваємо.
Переливаємо крем в каструлю до решти молока і варимо на тихому вогні, регулярно помішуючи лопаткою. Вимикаємо плиту після того, як вміст загусне.
Густий заварний крем переливаємо в суху тарілку, даємо йому трохи охолонути і використовуємо за призначенням!
Бісквітний медовик Заварний крем для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для медовика Крем для медовика без сметани Торти