Для апетитного домашнього медовика ідеально підійде густий і солодкий заварний крем. Якісний продукт можна приготувати за простим рецептом з молока і крохмалю.


Інгредієнти: на 9 порц.

  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Яйце – 4 шт.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 склянка

Процес приготування:

Як почати готувати заварний крем на молоці з крохмалем для медовика? Вливаємо Молоко в каструлю і нагріваємо його на плиті.

В окремий посуд занурюємо курячі жовтки, які заздалегідь витягуємо з яєць. Додаємо до продукту цукор і збиваємо суміш.

Відправляємо в масу борошно і крохмаль. Розмішуємо і тонким струменем вливаємо трохи гарячого молока. Відразу ж збиваємо.

Переливаємо крем в каструлю до решти молока і варимо на тихому вогні, регулярно помішуючи лопаткою. Вимикаємо плиту після того, як вміст загусне.

Густий заварний крем переливаємо в суху тарілку, даємо йому трохи охолонути і використовуємо за призначенням!

Бісквітний медовик Заварний крем для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для медовика Крем для медовика без сметани Торти