Є багато варіантів, ніж промащувати шари домашнього медовика. Якщо хочете доповнити торт ніжним і повітряним продуктом, то спробуйте приготувати заварний сметанний крем. Оцініть оригінальний рецепт!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сметана – 300 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цукрова пудра – 5 ст. л.
- Ванілін – 1 щіпка
- Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати заварний сметанний крем для медівника, у велику глибоку посуд розбиваємо куряче яйце. Сюди ж додаємо просіяне борошно, ванілін, крохмаль і цукрову пудру.
Далі вливаємо сметану, розмішуємо і виливаємо вміст в сотейник. Ставимо на плиту.
На повільному вогні постійно помішуємо масу. Після утворення густого крему додаємо до нього розтоплене вершкове масло, розмішуємо і знімаємо з плити.
Збиваємо крем міксером до отримання більш повітряного продукту.
Накриваємо заготівлю харчовою плівкою і охолодити в холодильнику.
Після остигання заварний сметанний крем готовий до використання в кулінарних цілях!
Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Крем для медовика з магазинної сметани Крем зі сметани, масла і цукру для торта Медовик Медовик зі сметанним кремом