Є багато варіантів, ніж промащувати шари домашнього медовика. Якщо хочете доповнити торт ніжним і повітряним продуктом, то спробуйте приготувати заварний сметанний крем. Оцініть оригінальний рецепт!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сметана – 300 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукрова пудра – 5 ст. л.
  • Ванілін – 1 щіпка
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати заварний сметанний крем для медівника, у велику глибоку посуд розбиваємо куряче яйце. Сюди ж додаємо просіяне борошно, ванілін, крохмаль і цукрову пудру.

Далі вливаємо сметану, розмішуємо і виливаємо вміст в сотейник. Ставимо на плиту.

На повільному вогні постійно помішуємо масу. Після утворення густого крему додаємо до нього розтоплене вершкове масло, розмішуємо і знімаємо з плити.

Збиваємо крем міксером до отримання більш повітряного продукту.

Накриваємо заготівлю харчовою плівкою і охолодити в холодильнику.

Після остигання заварний сметанний крем готовий до використання в кулінарних цілях!

Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Крем для медовика з магазинної сметани Крем зі сметани, масла і цукру для торта Медовик Медовик зі сметанним кремом