Червона смородина і агрус, напевно, найбільш підходящі для приготування желе ягоди. В них міститься велика кількість природні желирующих речовин. Тому воно вийдуть дуже натуральним і корисним.


Інгредієнти: на 1 л.

  • Аґрус – 500 гр.
  • Смородина червона – 500 гр.
  • Цукор-пісок – 1200 гр.

Процес приготування:

Готувати желе з червоної смородини і агрусу легко! Ягоди переберіть від листя, гілочок, помийте.

Потім подрібніть червону смородину і агрус блендером. До отриманого пюре додайте цукор.

Поставте ягідну суміш на плиту і проваріть після закипання 2-3 хвилини на сильному вогні.

варення Розлийте по стерилізованим банкам і закрийте їх. Для загустіння желе достатньо 6-8 годин, після цього домашнє ласощі буде готове до вживання.

Приємного апетиту!

Варення з агрусу на зиму Варення з аґрусу п'ятихвилинка на зиму Варення-желе з червоної смородини Варення-п'ятихвилинка з червоної смородини Джем-желе з червоної смородини Желе з червоної смородини без желатину Червона смородина на зиму