Жульєн зазвичай подають порційно. Можна це зробити більш цікавим і творчим способом, ніж звичайний варіант в кокотницях або горщиках, для цього вам знадобиться кілька пишних булочок.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Білий хліб – 2 шт.
  • Куряче філе – 300 – 350 гр.
  • Гриби – 200 – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Сир – 70 гр.
  • Цибуля порей – за смаком
  • Олія соняшникова – 2 – 3 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати жульєн в хлібі. Цибулину очистіть від лушпиння, дрібно наріжте, обсмажте до золотистого кольору.

Гриби можна використовувати заморожені або свіжі, не потребують попереднього приготування. Додайте до цибулі гриби і смажте, поки не випарується волога.

Курячу грудку відварити в підсоленій воді, остудіть і наріжте кубиками. Покладіть м’ясо на сковороду до цибулі і грибів.

Додайте сметану, перемішайте, посоліть і приправте за смаком. Тушкуйте 5-7 хвилин на повільному вогні, постійно помішуючи.

Обріжте верхівки у хлібних булочок, вийміть м’якоть, залишивши тонкі стінки.

Наповніть «хлібні чашечки» начинкою, зверху посипте тертим сиром.

Поставте заготовки на фольгу, покладіть їх на деко. Запікайте жульєн в духовці при 180 градусах 10-15 хвилин. Подавайте жульєн на хліб до столу гарячим.

Приємного апетиту!

Жульєн з грибами Жульєн з грибами в духовці класичний Жульєн з грибами і сиром Жульєн з грибами і сиром в духовці Жульєн з грибами класичний