Жульєн традиційно подавали в металевих кокотницях. В мікрохвильову піч можна ставити металевий посуд. Але це ніяк не ускладнить процес приготування жульєна в мікрохвильовці. Можна скористатися порційними керамічними формами або запікати жульєн в пісочних тарталетках.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Печериці свіжі – 300 гр.
- Куряче філе – 300 гр.
- Сир Пармезан – 150 гр.
- Сметана 26% – 130 гр.
- Майонез – 50 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування жульєна в мікрохвильовці смачний! Куряче філе ретельно промийте і обсушити паперовими рушниками. Наріжте тонкими смужками.
Помістіть в каструлю з кришкою для мікрохвильової печі, залийте невеликою кількістю води, трохи посоліть. Поставте в мікрохвильовку і готуйте 10 хвилин при максимальній потужності.
Тим часом очистіть печериці, і наріжте їх тонкими скибочками.
Викладіть в каструлю з курячим м’ясом і готуйте ще 10 хвилин за такої ж потужності, закривши кришкою.
Твердий сир натріть на крупній тертці, з’єднайте зі сметаною і майонезом, ретельно перемішайте.
Після звукового сигналу витягніть каструлю з мікрохвильовки, злийте рідину, посоліть і поперчіть, перемішайте, викладіть у форму для запікання. Зверху рівномірно розподіліть суміш сметани, майонезу і сиру.
Помістіть форму в мікрохвильову піч на 7 хвилин у режимі конвекції. Готовий жульєн трохи остудіть, прикрасьте свіжою зеленню і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Жульєн Жульєн з куркою Жульєн з куркою і грибами Жульєн з куркою і грибами в духовці Жульєн з куркою, грибами і сметаною Жульєн з сметаною